Hej 9.A, 9.B og 9.C

Matematik med hjælpemidler:

Kl. 10.00 til 13.00 arbejder I med udleveret opgavehæfte: "Matematik med hjælpemidler".

• Der er en regnearksfil til opgave 3, som I kan vælge at arbejde med i besvarelsen af opgaven.
  • Kl. 10.00 deler jeg denne fil med jer på google drevet.
  • Gå på google drevet under "Delt med mig" og søg på [email protected], så vil I se en regnearksfil, der hedder "FP9-FRAVÆR-MAJ-2018".

- - - - - - - - - - - - -

Til de elever der har brug for digital udgave af opgavehæftet:

• Kun de elever der har brug for en digital udgave af hæftet: "Matematik med hjælpemidler" kan se denne pdf fil under "Delt med mig" på googledrevet.
  • Søg på [email protected] og man vil se pdf filen: "FP9 maj 2018, mat med hjælpemidler.pdf"