Elise er i ugens løb, uge 41, blevet til Eliselund ...

... byen hvor butikkerne og værkstederne blomstrer og handelslivet er særdeles aktivt.

En efterårstradition er 300 m svømning, 23 km cykling og 3,6 km løb. Triatlon blev igen i år en stor oplevelse for alle børn på 6. til 9. årgang. Tillykke til alle for den flotte indsats.

Forskellige fokus på de forskellige årgange på årets første fagdag. En på alle måder god, aktiv og anderledes dag.

Skolen prioriterer skolerejser. Skolerejserne spænder fra små hytteture, udveksling med tyske skoler til studieture. Her en lille film om en 9. klasses studietur til Budapest - husk lyd.

6. årgang fyrer årets musical af på Teater Filuren. Virkelig en flot og opløftende forestilling for alle parter - tillykke og tak til 6. årgang og deres lærere!

8.a og 8.c. har arbejdet med "Avisen i undervisningen".
Temaet var stjerner ... og det var klasserne tydeligvis også.

De flotte produktioner, som kan ses her nedenunder - klik på billedet, kastede en flot 1. plads og 2. plads af sig.

Læs desuden Stiftens flotte omtale af produktionerne her: Presse