Billedet på sidehoved

Så er den stundende højtid endelig indvarslet med masser af juleklip med venskabsvenner. En hyggelig tradition med masser af godt samvær, godter og juleklip :-)

Så er alle årgange på nær 8. årgang sendt ud på arbejdsmarkedet i Eliselund :-). 8. årgang arbejder ude i Europa ... de er på udveksling i sydtyskland :-)

Her kan I læse mere om årets idrætsbegivenhed for de ældste elever:
Triatlon 2018, 6. til 9. årgang

Skole "ud af huset" - her hele 7. årgang på teamsamarbejde i Skagen

Skole "ud af huset" - her fælles Livølejr for 3. til 6. årgang

Elise Smiths Skole har et mangeårigt og for vores 8. årgang et meget lærerrigt udvekslingssamarbejde med to skole i Sydtyskland. Sæt lyd på computeren og nyd en meget flot video, fra da vi for nyligt havde besøg af tyskerne :-)

Ingen aktuelle opslag

Skolen prioriterer skolerejser. Skolerejserne spænder fra små hytteture, udveksling med tyske skoler til studieture. Her en lille film om en 9. klasses studietur til Budapest - husk lyd.