image

Ikke kun håndværkere er i fuld gang nu på Elise. Alle klasser herunder selvfølgelig især vores nye 0. årgang er i fuld gang. Første skoledag er en stor og spændende dag for alle - især de yngste :-)

Dygtige håndværkere arbejder ihærdigt på Hovedhusets nye tag der forventes færdigt i løbet af efterårsferien. Flot bliver det!

Ingen aktuelle opslag

Viceskoleleder Jette Egholm gik ved skoleårets afslutning på pension efter et helt arbejdsliv på Elise. Hele skolen takkede feststemt for denne ekstraordinære indsats i skolens tjeneste på denne helt særlige dag

6. årgang fyrer årets musical af på Teater Filuren. Virkelig en flot og opløftende forestilling for alle parter - tillykke og tak til 6. årgang og deres lærere!

8.a og 8.c. har arbejdet med "Avisen i undervisningen".
Temaet var stjerner ... og det var klasserne tydeligvis også.

De flotte produktioner, som kan ses her nedenunder - klik på billedet, kastede en flot 1. plads og 2. plads af sig.

Læs desuden Stiftens flotte omtale af produktionerne her: Presse