Billedet på sidehoved

Så blev Elise 194 år ... men hun er stadig super frisk og utrolig rørig ... således løb alle Elises unger 45100 kr. ind til børn i den indiske slum, således at de også kan opleve skolelivet. Mottoet for fødselsdagen: "Børn med overskud giver til børn med underskud" - en god traditon.

Så er alle årgange på nær 8. årgang sendt ud på arbejdsmarkedet i Eliselund :-). 8. årgang arbejder ude i Europa ... de er på udveksling i sydtyskland :-)

Her kan I læse mere om årets idrætsbegivenhed for de ældste elever:
Triatlon 2018, 6. til 9. årgang

Skole "ud af huset" - her hele 7. årgang på teamsamarbejde i Skagen

Skole "ud af huset" - her fælles Livølejr for 3. til 6. årgang

Elise Smiths Skole har et mangeårigt og for vores 8. årgang et meget lærerrigt udvekslingssamarbejde med to skole i Sydtyskland. Sæt lyd på computeren og nyd en meget flot video, fra da vi for nyligt havde besøg af tyskerne :-)

Ingen aktuelle opslag

Skolen prioriterer skolerejser. Skolerejserne spænder fra små hytteture, udveksling med tyske skoler til studieture. Her en lille film om en 9. klasses studietur til Budapest - husk lyd.